Hej på er.

Fick ett samtal idag från en tjej som hade hittat våra fina lastskydd till sin nya bil. Hon blev jätteglad när hon väl hittade in till hova.com och såg att det fanns ett skydd till hennes bil. Hon hade nämligen köpt en ny kombi och ville inte att hunden skulle repa upp hela stöfångaren med sina klor.

Det tråkiga i allt är att hon hade sökt på nätet hela helgen, efter en produkt som kunde skydda hennes nya bil mot repor. Detta ledde till att vi började diskutera hur vi ska nå ut till de som vill ha denna produkten men inte vet vad den heter. Vad söker de på för ord när de letar efter den varan? Är det tex skydda lacken mot repor, hjälp min hund har repat upp bilen, vad kostar det att lacka om en stötfångare. Vi kom fram till en massa olika förslag på sökningar men vi vet ju inte om något är rätt.

Fast har du kommit in till denna sida på grund av det jag har skrivit ovan så har jag ju gjort lite rätt 🙂 För att du ska slippa att lacka om din stötfångare så slå in ditt regnr ovan så ser du om vi har ett lastskydd till din bil.